vineri, 18 martie 2011

amenajari gradina

Terasa - camera de zi din gradina Terasa - camera de zi din gradina O terasa este ideala pentru o cina romantica in doi, o petrecere la gratar impreuna cu prietenii, plaja si relaxare pe sezlong sau pur si simplu pentru a pierde timpul in aer liber
Amenajarea gradinii cu ajutorul pietrisului Amenajarea gradinii cu ajutorul pietrisului La sosirea primaverii este momentul sa ne gandim la aspectul gradinii noastre. In ceea ce priveste amenajarea, aceasta nu trebuie facuta doar cu ajutorul gazonului
Ce trebuie sa stim despre pamantul din gradina Ce trebuie sa stim despre pamantul din gradina Un pamant sanatos si roditor reprezinta intotdeauna premisa pentru plante care se dezvolta frumos si care ne incanta privirea prin frumusetea lor. Trebuie sa luam insa cateva masuri pentru ca pamantul
GradinaMea in luna ianuarie GradinaMea in luna ianuarie Chiar daca suntem inca inconjurati de magia sarbatorilor si de cea a iernii in general trebuie sa ne gandim la faptul ca gradina noastra necesita ingrijire si in aceasta perioada
Sa facem distinctia intre taierea si tunderea plantelor ornamentale Sa facem distinctia intre taierea si tunderea plantelor ornamentale In fiecare an gradinarii care tin la aspectul general al peisajului gradinii ar trebui sa faca un pas inapoi, sa priveasca atent plantele si sa puna la punct un plan de taiere, menit sa rearanjeze forma acestuia.
Plantele lunii noiembrie Plantele lunii noiembrie Chiar daca toamna este pe sfarsite si iarna se va instala in scurt timp in gradini acoperind florile ce intreaga vara ne-au zambit, zilele insorite, desi tot mai putine, pot fi folosite pentru a planta arbori, arbusti, flori si chiar legume.
Plantele indigene, mai rezistente decat gazonul Plantele indigene, mai rezistente decat gazonul Gazonul este pe lista preferintelor multora cand vine vorba de amenajarea spatiului din fata casei. Culoarea acestuia este una relaxanta, iar ingrijit corespunzator se mentine verde pana toamna tarziu. Inafara de aceste aspecte este ideal pentru picnicuri cand vremea este potrivita, frisbee si multe alte jocuri.
Copacii indigeni, alegerea perfecta pentru gradina Copacii indigeni, alegerea perfecta pentru gradina Daca sunteti in cautarea unui nou aspect al gradinii si totodata intentionati sa plantati copaci care sa improspateze aerul, incercati sa ocoliti speciile care necesita o atentie sporita si optati pentru cele indigene.
Modalitati ecologice de a face curatenie in gradina Modalitati ecologice de a face curatenie in gradina Multi gradinari se intreaba daca nu ar fi mai bine sa taie majoritatea plantelor, imediat dupa terminarea anotimpului cald, de teama sa nu aiba probleme la primavara din cauza insectelor si bolilor ce s-ar putea dezvolta in perioada iernii.
GradinaMea in luna octombrie GradinaMea in luna octombrie Chiar si in luna octombrie trebuie sa ne bucuram de gradina si de splendoarea culorilor ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu